27 Ocak 2012 Cuma

Günün Stili

 
 
 
 
http://intriguemenow.blogspot.com

Coat-Romwe, bluz Primark; kaplı pantolon ve debriyaj-ZARA; Çizme-ASOS, Kolye- Bad Passion

24 Ocak 2012 Salı

Trend:Çiçek Desenli Gömlekler

Bu soğuk kış mevsiminde baharı getirmek istermisiniz....O halde ne yapıyoruz hemen kendimize çiçek desenli
bir gömlek ediniyoruz :) Hırkalarla,ceketlerle,pantolon,etek ve hatta kazaklarla bile çok rahat kombinlemeniz mümkün...Nereden bulabilir mi diyorsunuz tabiki adresimiz Zara...
  
 http://www.stylescrapbook.com

http://fashionvibe-blog.blogspot.com

 http://thefashionworshiper.blogspot.com

 http://crashingred.com
 
http://www.harpersbazaar.com.au

22 Ocak 2012 Pazar

TechnoMarine 2012

Hollywood yıldızlarının tercihi olan TechnoMarine  saatleri dünyada plastik ile pırlantayı birleştiren ve böylece fark yaratan ilk saat markasıdır.
TechnoMarine Saatleri, teknoloji, tasarım ve deniz sporlarını bir araya getirerek, kaliteli ve rengarenk modelleriyle modayı takip etmenin ötesinde trendler yaratarak Avrupanın en popüler kadın ve erkek aksesuarları arasında yerini alıyor. Lüks saat renkli ve eğlenceli olmaz önyargısını değişik tasarımlarıyla yıkan TechnoMarine yarattığı bu sıra dışı tasarımıyla öncü olmayı da başarıyor.

Öncülüğü bununla da sınırlı kalmayan TechnoMarine, (Tide) Gel-Git modeliyle de farklı fonksiyonları seven sanatseverlere ulaşıyor. Bu modelle Gel-Git  hareketinin evrelerini saat üzerinden okuyabilir (suyun yükselme veya alçalma evresinde olduğu) ve  ayın hangi evrede olduğunu da görerek de (dolunay/yeniay) suların genleşme miktarını tahmin edebiliyorsunuz. 

2012 için özel olarak tasaralanan Night Vision (Gece görüşü) modellerinde ise gün boyu saatinizi simsiyah olarak kullanırken, gece karanlıkta tercihinize göre turuncu, mavi veya yeşil renklerde saatin kar şınıza çıkabiliyor oluşu markanın en dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. Ya da en çılgın ve en renkli kıyafetinize en fosforlu en moda rengi tercihinize göre kolayca değişen kayışları ile kombinlemeniz de söz konusu.
Tüm bu özellikleriyle  ‘Spor-şık’ tasarlanan TechnoMarine saatleri, sizi her platformda taşıyabilen; gece davetlerinizde en şık modelleri, gündüz deniz kenarında ise birbirinden canlı muhteşem renkleriyle ve ayrıca doğa sporlarındaki tüm kullanım özellikleriyle her ortama rahatça uyum sağlanmanıza yardımcı oluyor.
TechnoMarine, 2012 yepyeni modelleri ise Mart ayında geleneksel olarak tüm saatçilerin katıldığı Basel saat fuarında tanıtılacak.  Frank Dubarry o gün saat modasına yine yepyeni modelleriyle farklı bir boyut getirecek ve siz saat tutkunlarını büyüleyecek. 

Meraklılarına duyurulur!





18 Ocak 2012 Çarşamba

Charlize Theron

Charlize Theron'u nasıl buluyorsunuz...
Şahsen benim en beğendiğim aktristler arasında ön sıralarda...Yine bence, 69.Altın Küre ödüllerinin en şık ve zarif ismiydi...
36 yaşındaki güzel oyuncunun  giyim tarzına bir göz atmaya ne dersiniz....